O nama

Tvrtka PRAJO BETON d.o.o. sa sjedištem u Lukaču, Lukač 1, osnovana je 1996. godine kao obiteljska tvrtka koja obavlja građevinsku djelatnost s naglaskom na:

  • proizvodnju, transport i ugradnju betona
  • proizvodnju betonske galanterije
  • niskogradnju, visokogradnju
  • rušenje i reciklažu građevinskog otpada.

Uz navedeno obavlja i maloprodaju rabljene i nove stolarije te građevinskog materijala (prirodnog šljunka i kamenih agregata).

 

Zbog visokog stupnja opremljenosti i kvalitete u mogućnosti smo izvesti vrlo zahtjevne objekte u dogovorenim rokovima, kvalitetno, po najpovoljnijim cijenama. Tvrtka planira u budućnosti proširiti svoje poslovanje, naročito u graditeljstvu, rušenju i reciklaži građevinskog otpada.

Ako imate potrebe za našim uslugama obratite nam se s povjerenjem, odgovorit ćemo vam povoljnom ponudom i kvalitetnom izvedbom radova u dogovorenom roku.

Naša tvrtka vodi računa o konstantnom educiranju svojih djelatnika i poboljšanju kvalitete svojih proizvoda i građevinskih usluga. U prilog tome ide činjenica da smo ostvarili pravo na bespovratnu potporu od strane HAMAG-a koja je odobrena u okviru otvorenog javnog poziva Poduzetničkog impulsa za 2013. godinu, za aktivnost “Jačanje poslovne konkurentnosti”, mjera B “Jačanje poslovne konkurentnosti poduzetnika i obrtnika”.

Krajem 2014. godine odobrena su nam bespovratna sredstva za projekt “Suvremena betonara”. Ovaj projekt se financira iz strukturnih fondova i Kohezijskog fonda EU za primjenu informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa i to od strane posredničkih tijela PT1 – Ministarstvo poduzetništva i obrta i  PT2 – Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU. Realizacijom ovog projekta unaprijedit ćemo našu proizvodnju i praćenje poslovnih procesa s ciljem poboljšanja kvalitete proizvoda i usluga.